Pikakampaus ja pikameikki – huokeaa hemmottelua!

28.9.15


Viime lauantaina tanssittiin hyvän ystäväni häitä Helsingin Liuskasaaressa. Etukäteen jännitti, pääsenkö tokavikan raskausviikon lopulla vielä mukaan, mutta eipä siinä onneksi ongelmaa ollut, kun ei tarvinnut mitään kaukoliikenteen matkoja kärvistellä (pitkällinen istuminen on se tämän hetken rasittavin olomuoto).

Maha pystyssä juhlimaan, rv 38+4. (Kuva: Pau Ribas)

Jos jotain näin loppuraskaudessa vielä kaipaa, niin kiireetöntä aikaa, rentoutumista ja hemmottelua! Niinpä päätin suoda itselleni ajan pikameikkiin ja pikakampaukseen ennen hääjuhlia. Piece of Hair -kampaamo sijaitsee Makkaratalossa, eli oiva paikka pistäytyä matkalla melkein minne tahansa.

Pikameikkaus


Piece of Hairin pikameikkauksessa voi valita, haluaako yleisesti kevyen ehostuksen vai keskittymisen täydelliseen pohja-, silmä- tai huulimeikkiin. Koska itselläni on perushyvä iho, tein pohjustuksen itse ja valitsin dramaattisen silmämeikin. Kampaaja Marianna Heino teki meikin kolmella eri sävyllä huolellisesti varjostaen. Ripsiin lisättiin vielä pari ylimääräistä tupsua, jotka piristivät katsetta kummasti. Aiemmat kokemukseni irtoripsistä ovat rajoittuneet niihin älyttömästi painaviin ja kutiaviin koko luomen pituudelle myrkkyliimalla kiinnitettäviin kapistuksiin, joten nämä irtotupsut olivat positiivinen uusi tuttavuus! Vesiliukoisia liimapisaroita ei huomannut, tupsut eivät kutisseet tai edes tuntuneet silmissä ja ne lähtivät pois kätevästi tavallisen kasvopesun yhteydessä.

Valmis meikki (Kuva: Pau Ribas)

Pyysin itse erittäin tummia sävyjä luomiin, joten meikistä tuli ehkä liiankin tumma päivätilaisuuteen. Vanhana lavameikkien harrastajana oma meikkausfilosofiani on ”more is more”, mutta ehkä voisin seuraavalla kerralla pyytää opastusta kevyempään ehostukseen. Ihana bonus Piece of Hairissä on se, että meikkaus tehdään Jane Iradale -sarjan ekosertifioiduilla mineraalimeikeillä, eli soveltuu mainiosti herkkäihoisille, allergisille ja muille kemikaaleja välttelevillekin.

Volyymiä ja ripsitupsuja (Kuva: Pau Ribas)

Pikakampaus


Meikin jälkeen Marianna kävikin hiusteni kimppuun. Olin pessyt hiukset aamulla ja jättänyt ne kuivumaan melko anarkistiseen asentoon. Pikakampauslistalta valitsin laineet (”smooth talker”). Päätimme tehdä suoraan kiharruksen ja avata sitten kiharoita lainehtiviksi.

Mariannan tupeerattavana (Kuva: Pau Ribas)

Marianna kohotti kampausta hieman päälaelta ja otsalta tupeeraamalla ja kiharsi latvat suoristusraudalla. Apuna käytettiin Redkenin lämpösuojasuihketta ja tuuheuttavaa volyymisuihketta (tätä pitää saada kotiinkin!). Redkenin tuotteet eivät ole luomua, mutta eivät toisaalta myöskään aiheuttaneet herkille hengityselimilleni minkäänlaisia yliherkkyysoireita. Redkenin lisäksi Piece of Hairissa käytetään myös kasvipohjaista Pureology-sarjaa.

Valmis kampaus (Kuva: Pau Ribas)

Kurittomasta ja liukkaasta tukastani sukeutui kädenkäänteessä kaunis ja juhlava kampaus, jonka volyymi, kiilto ja taipuisuus kestivät todella koko pitkän päivän! Tätä palvelua tulen ehdottomasti käyttämään uudelleenkin, sillä huonoja hiuspäiviähän riittää ja jostain syystä niitä pukkaa aina ennen juhlia, kuvauksia tai muita tärkeitä tilaisuuksia. Onneksi on olemassa nopea ja huokea ensiapu.

Osoite: Citycenter, Kaivokatu 8, 3.krs
Avoinna: Ma–pe 10–20 ja la 9–18
Hinnat: Pikakampaus alk. 25 € ja pikameikki 35 € (kesto yhteensä noin tunnin)
www.pieceofhair.fi

***


(Tämä postaus on tehty blogiyhteistyönä ja siitä merkkinä ***, kuten muissakin postauksissa, joista olen saanut tuotteen tai palvelun bloggausta vastaan.)

Tsekkaa myös nämä

0 kommenttia

Seuraa Facebookissa