Meidän koti Tekniikan museon kuvakilpailussa!

16.9.15

Vaihdoimme (vuokra-)asuntoa viime marraskuussa. Koska edellisessä kämpässä oli ollut hometta, emme ottaneet mukaan ainuttakaan huonekalua tai edes stereoita siitä asunnosta. Lopputuloksena päädyimme asumaan kodissa, jossa ihan kaikki oli uutta.

Pau & Paula kotisohvalla. (Kuva: Patrik Lustig)

Marras-joulukuun taitteessa päädyimme tutun kautta Tekniikan museon valokuvakilpailuun ”Media meillä”, jossa kartoitetaan nykyihmisten median käyttöä arjessa. Kämppämme pääsi yllättäen edustamaan ultramodernia suomalaiskotia. Siis kaikkien niiden monivuotisten hippisisustusten jälkeen, jotka oli kasattu kaduilta löydetyistä aarteista (kuten Barcelonassa on tapana), kirppiskankaista, isovanhempien perintömööpeleistä ja muista kirjavuuksista.

Pau työpöydän ääressä. (Kuva: Patrik Lustig)

Jos innostutte itse osallistumaan kisaan, niin ohjeet löytyvät täältä: www.mediameilla.fi. Saman linkin takaa löytyvät myös kuvat meidän kämpästä. 

"Osallistu kilpailuun lähettämällä kuva ja pitkä tai lyhyt teksti arjen mediakäytöstä kotonasi. Voit voittaa museokortin, jolla pääset vuoden ajan ilmaiseksi lähes 200 museoon Suomessa. Kilpailun voittamiseen vaikuttavat kuvaan liittyvä tarina, korkea kuvanlaatu ja yllätyksellisyys. Kisa päättyy 31.12.2015."

Mun työpöytä (järjestyksessä!). Kuva: Patrik Lustig

Jopa kylppäri pääs kuvaan. (Kuva: Patrik Lustig)

p.s. Sittemmin tämän valkeuden keskelle on siunaantunut niitä kirppiskankaita, taidetta, lisää instrumentteja, kasveja, verhoja ja muuta kirjavampaakin sälää. 

Tsekkaa myös nämä

0 kommenttia

Seuraa Facebookissa