Lulun soittolista

13.11.15

Näin perjantain kunniaksi Lulu saa toimia dj:nä. Meillähän jatkuu bileet aina aamun pikkutunneille, kun viisiviikkoinen neiti haluaa valvoa kahteen, neljään tai eilen kuuteen aamulla… Nyt siis tanssitaan ja lauletaan! Ja jos musa loppuu, tyttö ikävystyy, koska show must go on!

Tulee ihan vanha rokkarielämä elämä mieleen. Bileet aamuun ja ulos pääsee vasta auringon laskettua. Omena ei ole pudonnut kauas ja niin poispäin…

Beatles-faneina olemme yrittäneet syöttää tytölle Fab Fouria kuuntelemalla bändin koko tuotantoa läpi pariin kertaan, mutta toinen on lotkauttamatta korvaansa, ettäs kehtaa, haha!

Tässä Lulu-beibin lempparibiisit tähän mennessä. Hyvää viikonloppua kaikille!

Kaunista ranskalaista:Tämä soi myös synnytyssoittolistalla:Velvetiä pitää soittaa levykaupalla!Hyvä sanoma vauvoillekin:Tänään tyttö innostui Baddingistä, jota kuuntelimme isomummolla.Hassuinta on, että Lulun takuuvarmin tuutulaulu on tämä – minun hyräilemänäni, ja kyseessä on siis instrubiisi, hmm…


Tsekkaa myös nämä

2 kommenttia

 1. Moikka,
  tuon ikäinen ei ehkä kuitenkaan ikävysty, vaikka kurjaa tulisi. Oletko varma, että musiikki ei stimuloi pysymään hereillä?

  Oma vinkki arkeen on, että (jos vauva viihtyy) lapsi on ihollasi/isän iholla (sun iholla maito on lähellä) esim. liinassa tai sylissä ja teette teitä kiinnostavia juttuja. Esim. yöllä pompottelu jumppapallon päällä lapsi liinassa samalla hyviä ohjelmia (tai mikä teitä kiinnostaa) katsellen (kunhan sininen valo ei pääse lapsen silmiin) voisi toimia. Sitten päivällä liinan kanssa ulkona liikkuminen tai kyläily. Lapsi nauttii yleensä noin pienenä touhukkaista vanhemmista ja ihokontaktista. Se on myös lapselle parasta "virikettä" :)

  Kiintymysvanhemmuudessa(kin) tutuksi on tullut ajatus: lapsi ei halua olla toiminnan keskipisteenä, vaan keskellä!

  Hyvää vauva-arkea sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Joka päivä ollaankin käyty ulkona asioilla ja/tai kyläilemässä. Tuo musiikin kuuntelu, tanssiminen, laulaminen on puuhaa mitä me muusikot muutenkin harrastetaan. Päikkäreiltä herää, kun musa loppuu, eli varmasti rauhottaa. Takuuvarmin nukutuskeino on siis jostain syystä tuo Pink Pantherin laulaminen :)

   Poista

Seuraa Facebookissa