Vieraskirjoituksia

16.12.15

Rakastan kirjoittamista. Niin ja maailmanparantamista ;) Ja kynähän on miekkaa tehokkaampi ase, kun asioita halutaan muuttaa. "You may say I'm a dreamer but I'm not the only one", sanoi eräskin liverpoolilainen muusikko...

Aloitin hiljattain vieraskirjoittajana Safkatutkassa. Siellä aion postata etupäässä maidottomuutta ja maitoallergiaa sivuavia teemoja, kenties myös raskaus- ja imetysajan ruokavaliosta. (Tämän postauksen kommenttiosioon saa myös vinkata aiheita, jos tulee mieleen!)

"Maailmanparantaminen" tämän suhteen viittaa tietoisuuden kasvattamiseen alidiagnosoitua maitoallergiaa ja sen aiheuttamia vaivoja ja sairauksia kohtaan. Ensimmäinen juttuni Safkikseen oli tässä blogissa suosituksi tullut maidottoman munavoin resepti.


Mitä olisikaan elämä munavoitta ;)

Lisäksi tulen kirjoittamaan Kahden kulttuurin perheiden asioita ajavan Duon blogiin. Tällä saralla toivoisin voivani vaikuttaa kaksikielisten lasten aseman parantamiseen. Äidinkieli on osa identiteettiä ja kaksikielisellä se muodostuu molemmista. Suomen laki ei kuitenkaan anna mahdollisuutta rekisteröidä lapselle kuin yhden äidinkielen, mikä ei tähän maailman aikaan ole kovin aktuelli idis. Päivtykseen koko laki siis! Ensimmäisen kirjoitukseni Duoon on luettavissa täällä.

Ja kun nyt mainostamisen makuun pääsin, niin käykäähän myös vierailemassa matkaopaskollegoiden kanssa perustamallamme reilun median matkailusivustollaTripsteri.fi! Opaamme laajenevat koko ajan ja uusia kohteita tulee lisää jatkuvasti. Tällä hetkellä sivultamme löytyvät seuraavat kohteet:

Barcelona, Berliini, Budapest, Edinburgh, Islanti, Lontoo, Lissabon, Madrid, Oslo, Peking, Pietari, Praha, Pariisi, Provence, Rooma, Tallinna, Tokio, Tukholma, Wien ja Intia.

Allekirjoittanut vastaa tietysti toisen kotikaupunkinsa Barcelonan oppaasta, josta löyty vinkit muun muassa lasten kanssa matkailuun. Baareja, ravintoloita ja ajankohtaisia ilmiöitä pääsee lukemaan Barcelona-blogin puolelta, jossa viimeiset artikkelit kertovat muun muassa Barcelonan gluteenittomista, maidottomista ja vegerafloista.

Bändin kanssa Barnassa.

Sisäpiirin vinkkinä vielä: Tripsteri-sivuston lentohakukone löytää oikeasti edullisimmat lennot, minne tahansa. Kannattaa kokeilla matkakuumeen yllättäessä! Samalla pääsette parantamaan maailmaa tukemalla ilmaisen opassivuston tekoa. :) Peace!


Tsekkaa myös nämä

0 kommenttia

Seuraa Facebookissa