Bileviikonloppu

13.12.15

Viime viikonloppuna vietettiin Lulun ristiäisiä. Tähän viikonloppuun on mahtunut fiestaa molemmille päiville. Mehän ei enää muuta tehdäkään, kuin biletetä! Eilen oli meikäläisen synttärit. Mies on ollut jo pari päivää flunssassa, joten bileistä tuli kalsarisellaiset ihan kotosalla. Onneksi on olemassa nämä uudet rafla-aplikaatiot Wolt ja Foodora, joiden avulla kotiin tilaaminen on kätsyä. Molempia on jo ehditty testata vauvanhoidon lomassa.

Eilen tilasimme lemppariannoksemme: liekitettyä lohta, avokadoa ja riisiä japanilaisravintola Mashirosta. Juomana lasilliset skumppaa (tai siis katalonialaista cavaa totta kai). Lahjaksi sain Beatlesin uuden dvd-kokoelman. Ja yllärilahjana väriä vaihtava Buddha-lamppu. Parhaat lahjat!

Jännä väriä vaihtava Buddha!

Mun pikku-Buddhat.

Illalla kävin yksin kaupassa tokaa kertaa Lulun syntymän jälkeen ja mukaan tarttui myös synttärisiideri. Myyjä siinä sitten multa papereita kysymään. Pääsin sanomaan, että mulla on tosiaan tänään ihan syntymäpäiväkin, nimittäin 37-vuotissellainen! Myyjäraukka punastui, mutta minä sain tietty hyvän mielen, ettei äitiyskään näemmä vielä ihan ole rupsahduttanut.

Tänään oli toiset juhlat: Lulun ekat nimpparit! Lulun päivää vietetään siis kätsysti päivä synttäreideni jälkeen, Lucian päivänä. Päivä lähti käyntiin hauskasti Buddha-lampulla leikkiessä. Tämä väriä vaihtava ja valoa säteilevä kapistus osoittautuikin ihan hitiksi ja viihdytti vauvaa pitkään! (Omiin leikkeihin suuhun tungettavaksi en tätä epäilyttävää muovia sisältävää tuotetta kuitenkaan antaisi.)

Nimpparikahvilla Suvannossa.

Loppupäivä kului aika perinteisissä merkeissä; koluttiin lähikorttelien kirppareita ja käytiin Suvanto-kahvilassa ottamassa ”se tavallinen”, eli mulle raakakakku ja jasmiinitee, miehelle kahvi ja mokkapala. Lulu oli rock’n roll -tunnelmissa: ekoissa farkuissaan ja kaverilta saadussa Rollari-mekossa. Vauva viihtyy edelleen erinomaisesti siellä, missä on ihmisiä, musiikkia ja puheensorinaa. Hiljaisuudessa tulee ennemminkin suru puseroon. Kotiin palatessa maahan sateli vihdoin ensilumi, kaunista!

p.s. Perjantaina postiluukusta kolahtanutta Vauva-lehteä selatessa meinasti mennä mustaherukkamehut väärään kurkkuun, kun vikalla sivulla komeili oma pärstäni minikokoisen Lulun kanssa! Meistä on siis juttu lehden seuraavassa numerossa… 


Kuvat: Pau Ribas

Tsekkaa myös nämä

0 kommenttia

Seuraa Facebookissa