Tyttö vai poika – Älä usko ennusmerkkeihin, vaan kysy taaperolta!

20.5.15

"Lapsen sukupuolella ei ole väliä, kunhan lapsi on terve." Näinhän me kaikki oikeasti ajattelemme. Sukupuolen ounastelu on silti viihdyttävää ajanvietettä ennen raskauden puolivälissä tehtävää rakenneultraa. (Raskaana olevan aivot on epäilemättä ohjelmoitu keskittymään tähän trivialiteettiin, jotta ajatukset saa pois huolestuttavammista kysymyksistä, kuten onko lapsi elimineen kunnossa.) Mitä enemmän oireista luin ja ystävien kanssa juttelin, sitä vakuuttuneemmaksi tulin siitä, että sisällä polskuttelee poika. Yhtä lukuun ottamatta kaikki ystäväni epäilivät poikaa, samoin mies ja sukulaiset. 

Tässä yleisiä poikaan yhdistettyjä oireita, joita itselläni on ollut:
- Ei oksentelua
- Ei voimakasta pahoinvointia
- Ei iho-ongelmia
- Tekee mieli suolaista ruokaa
- Tekee mieli nepalilaista ruokaa (tämä on pätenyt lähipiirissä kaikkiin poikien odottajiin!)
- Vatsan muoto on eteenpäin suuntautuva, eikä takaapäin näe, että olen raskaana.

Vanhana hörhöilijänä minua viihdyttivät myös kaiken maailman mystiset ennustukset:
- ”Maailman luotettavin” kiinalainen sukupuolikalenteri tiesi varmuudella, että meille tulee poika.
- Vanhan kansan heiluritesti osoitti poikaa niin minulle kuin miehellenikin.
- Molemmat näimme unta, jossa lapsi oli poika.

Ylläripylläri, tyttö tulossa! Neitokaisen ensimmäinen vaate löytyi
kivalta lastenvaatekirpparilta, läheltä Naistenklinikkaa.

MUTTA eilinen ultrapa osoittikin, että ennustukset ja intuitiot olivat menneet täysin reisille, sillä tyttöhän se siellä! (Toisaalta olin jo aiemmin kuvitellut odottavani kaksosia ja ekassa ultrassa hämmennyin, kun asukkeja olikin mahassa vain yksi.) Osa rakenneultrasta meni ohi, kun olimme niin epäuskoisia (”Mitä, voiko heiluri siis todellakin valehdella?”), mutta onneksi lopputulos oli se, että lapsella on kaikki hyvin ja sikiön koko vastaa päivälleen laskettua aikaa (joka on siis hääpäivämme 7.10.).

p.s. Jos luulitte, että aion nyt luopua hörhöuskomuksista, niin pieleen meni arvaus teilläkin. Tästä lähin aion konsultoida asiassa ainoastaan taaperoikäisiä. Pari kuukautta sitten olimme menossa miehen kanssa ystävän luo, kun hänen 2-vuotiaansa ilmoitti, että kyläilemään on tulossa ”Pau, Paula ja tyttö”. Tämä siis ennen kuin ystäväni tiesi minun olevan raskaana. Myös toisen ystäväni 2-vuotias kertoi kysyttäessä, että mahan sisällä on tyttö. Kyllä tutkimusotos on tämän maisterin mielestä sen verran laaja, että selkeästi pitäisi lanseerata ”uuden kansan ennustus”, joka ei ainakaan varmasti petä. 

Tsekkaa myös nämä

0 kommenttia

Seuraa Facebookissa