Barcelona-blogini ehdolla parhaaksi matkailublogiksi - Ja terveiset 3 kk hulinoitsijan äidiltä

13.1.16

Terveiset kolmekuukautisen hulinoitsijan äidiltä! Mikä kolmen kuukauden hulinointi? No tähän ikään sattuu ajoittumaan niin tiheän imun kausi kuin uusien motoristen kykyjen harjoittelukin. Yöt vauva nukkuu edelleen upeasti, eli 6-8 tuntia putkeen, syöttö ja 3-5 tuntia lisää unta. Päiväunia ei sitten niin maltetakaan nukkua, kun on niin paljon kaikkea uutta ja kiinnostavaa tutkittavaa. Mahallaan neiti jaksaa kannatella päätään jo hyvän aikaa, tarttuminen (esim. äidin hiuksista) on jo hallussa ja ääntelyistä uutena on tullut hulvattoman kuuloinen ääneen nauraminen!

Hei hulinaa! Tarttuminen alkaa onnistua.

Tänään aloitimme Lulun kanssa Manipuran äiti-vauva-joogan ja huomenna osallistumme Organic Spiritin vauvahierontakurssille. Näistä luvassa ihan omat postauksensa lähiaikoina!

Matkamessulipun arvonta on edelleen käynnissä, voitte osallistua siihen vielä tämän viikon loppuun asti. Matkailuteemaan liittyen sain tänään tietää, että kirjoittamani Barcelona-blogi on valittu ehdolle vuoden 2015 parhaaksi matkailubogiksi! Jee! Bongailen tuoreita tärppejä kaupunkiin lähes päivittäin, vaikken kaupungissa tällä hetkellä asukaan. Vauvan kanssa pääsemme hänen toiseen kotikaupunkiinsa ensi kertaa livenä tulevana kesänä. Blogin kuvista vastaa rakas ystäväni Tuulia Kolehmainen. Käykäähän ihmeessä äänestämässä Tripsterin Barcelona-blogi voittoon. Samalla osallistutte 300 € arvoisen matkalahjakortin arvontaan. Arpaonnea molempiin edellä mainittuihin arvontoihin!

Tripsterin Barcelona-blogissa kerron mm. kaupungin kirpparibuumista...
(Kuva: © Moritz Barcelona flickr.com CC BY 20)
... ja perinteisistä viinituvista.
(Kuva: Tuulia Kolehmainen)

Jospa hulinoitsija malttaa taas alkaa nukkua päiväunia, pääsee äiti kirjoittamaan imetysaiheisen postauksensa valmiiksi. Tutkimustyötä aiheesta olen tehnyt viimeisen kuukauden ajan, joten luvassa on aikamoinen tietopläjäys. Eli pysykääpä taajuudella te raskautetut, imettäväiset ja muut maidottomasta maidosta ja tisseistä kiinnostuneet.

Tsekkaa myös nämä

0 kommenttia

Seuraa Facebookissa