Pääsiäisen viettoa

28.3.16

Tänään vierailimme Kaupunginpuutarhassa ottamassa varaslähtöä kevääseen. Ihan paras pääsiäisen viettopaikka teemakoristeineen!

Pääsiäiseen liittyi monia ekoja kertoja. Tietysti eka pääsiäinen vauvan kanssa ja eka kerta, kun Lulu näki kunnolla auringon! Aurinkolasejakin päästiin jo testaamaan.
Mies maistoi ekaa kertaa mämmiä, vaikka ollaan jo yli neljä vuotta asuttu Suomessa. Itse en tuohon herkkuun koske, joten olen ilmeisesti omat ennakkoluuloni siirtänyt miehellekin. Onneksi äitini laittoi miehelle mämmilautasen eteen. Loppupeleissä menikin alas ja makukin miellytti. Mies on monessa suhteessa suomalaisempi kuin minä.

Minä taas sain pitkästä aikaa pashaa, kun löytyi maidoton resepti! Voin suositella, oli raikasta ja herkullista. Tässä resepti (”sekaanit” voivat korvata agar-agarin liivatteella). Pääsiäismunia ei tullut hommattua, kun ehdin Mignoneita vedellä jo riittämiin ennen pääsiäistä. Muita maidottomia suklaamunia ei kai markkinoilla olekaan (korjatkaa jos olen väärässä!).Ah, kotoisa olo tässä Barcelonan tunnelmassa...


Saa nähdä muodostuuko pashasta ja mämmistä meille perinne. Talvipuutarhavisiitistä ainakin! Ihanaa kun voi valita ihan alusta uudet perinteet tässä iässä! J  

Tsekkaa myös nämä

2 kommenttia

 1. Hei! Tulin ensimmäistä kertaa blogiasi kurkkaamaan =) Täytyy muistaa tuo maidoton pasha! Lapsen kautta olen saanut opetella maidottomia reseptejä jne.

  Nuo pääsiäismunat olikin haastava juttu. Tosiaan Mignon on maidoton. Moo Free:ltä löytyi iso suklaamuna (tosin ilman yllätystä sisällä), jonka taapero sai nautittavakseen pääsiäisenä =) Näytti kyllä olevan herkkua <3 Muistaakseni jotain muitakin maidottomia olisi, mutten nyt kyllä enää muista mitkä =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Niitä on siis muitakin maidottomia! Meidän perheessä toistaiseksi vain mulla maitoallergia (ja voin ehkä elää ilman ylläriäkin, heh), mutta tosiaan jos lapsi sattuu perimään tämän vaivan multa (valitettavan usein periytyy), niin sit yllärillisetkin tarpeen! Mutta Moo Free menee myös korvan taakse itelle ens vuotta varten! Kiva kun vinkkasit! Toi pasha oli oikeesti törkyhyvää, mun mielestä tosi aidon tuntunen koostumus.

   Poista

Seuraa Facebookissa